• Departamenti i Sociologjisë, Psikologjisë dhe Edukimit
  • Departamenti i Qeverisjes, Politikave dhe Komunikimit
 
Projekti TEMPUS
 

Ngjarje

Pranverë në UMB - traditë, argëtim, arsim me dhe për studentët.
Prezantohet studimi mbi shërbimin e transportit urban në Tiranë
Rishikimi i Memories Kolektive në Shqipëri
Hannes Swoboda – Bisedë e hapur me studentët rreth integrimit të Shqipërisë në BE dhe sfidat përpara.
 

Aktivitete

Barleti Volley vs Partizani
17 Prill 2014
Takim mbi Shkencat Kompjuterike dhe Biologjia
16 Prill 2014
Takim mbi Shkencat Kompjuterike dhe Biologjia
16 Prill 2014