• Departamenti i Sociologjisë, Psikologjisë dhe Edukimit
  • Departamenti i Qeverisjes, Politikave dhe Komunikimit
 
Projekti TEMPUS
 

Ngjarje

Pranverë në UMB - traditë, argëtim, arsim me dhe për studentët.
Prezantohet studimi mbi shërbimin e transportit urban në Tiranë
Rishikimi i Memories Kolektive në Shqipëri
Hannes Swoboda – Bisedë e hapur me studentët rreth integrimit të Shqipërisë në BE dhe sfidat përpara.
 

Aktivitete

Takim i stafit Akademik me Prof. Veljko Milutinoviç
24 Prill 2014
Takim i stafit Akademik me Prof. Veljko Milutinoviç
24 Prill 2014
Takim i stafit Akademik me Prof. Veljko Milutinoviç
24 Prill 2014